شرح مختصر : در بسياري از فرايندها خشك كردن يك كار سخت و مهم است . يك بررسي پژوهشي نشان داد كه در سال 1985 در آمريكا 4/2 كواد , افزون بر 20 كواد نيرو براي خشك كردن مصرف شده است . پس حتي درصد كوچكي صرفه جويي در مصرف انرژي بهبود قابل توجهي را در كارايي انرژي ايجاد مي كند . افزون بر اين ديگر كيفيت نهايي محصول غذايي به شدت تحت تأثير روش و راهكار خشك كردن قرار دارد در بخشهاي بعد اين فصل روشهاي جديد خشك كردن و كاربرد استخراج با سيال فوق بحراني و متراكم مكانيكي مجدد .




تخفیف

مقاله و تحقیق دانشجویی الکل شناسی و الکلیسم

پاورپوینت کمباین برداشت غلات

دانلود مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی

قالب آماده پاورپوینت PPT

پاورپوینت بررسی معماری اقلیم سرد و کوهستانی - همراه با هدیه ویژه

دانلود مجموعه جامع پاورپوینت ‌های تاسیسات و زیرساخت‌های شهری

دانلود پاورپوینت ويروس های کامپیوتری و راه های مقابله با آنها - 32 اسلاید

كردن ,خشك ,انرژي ,يك ,دانلود ,مصرف ,خشك كردن ,افزون بر ,دانلود مقاله ,مقاله فناوری ,کردن مواد ,دانلود مقاله فناوری

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

webdesign بهترین غذاهای خانگی کم شنوایی و استفاده از سمعک دانلود کتاب دلنوشته گاهداد ترجمه مقاله my luna دانلود کده طراحی سایت حرفه ای - طراحی سایت اختصاصی - سئو سایت