شرح مختصر : در بسياري از فرايندها خشك كردن يك كار سخت و مهم است . يك بررسي پژوهشي نشان داد كه در سال 1985 در آمريكا 4/2 كواد , افزون بر 20 كواد نيرو براي خشك كردن مصرف شده است . پس حتي درصد كوچكي صرفه جويي در مصرف انرژي بهبود قابل توجهي را در كارايي انرژي ايجاد مي كند . افزون بر اين ديگر كيفيت نهايي محصول غذايي به شدت تحت تأثير روش و راهكار خشك كردن قرار دارد در بخشهاي بعد اين فصل روشهاي جديد خشك كردن و كاربرد استخراج با سيال فوق بحراني و متراكم مكانيكي مجدد .




تخفیف

مقاله و تحقیق دانشجویی الکل شناسی و الکلیسم

پاورپوینت کمباین برداشت غلات

دانلود مقاله فناوری های نوین خشک کردن مواد غذایی

قالب آماده پاورپوینت PPT

پاورپوینت بررسی معماری اقلیم سرد و کوهستانی - همراه با هدیه ویژه

دانلود مجموعه جامع پاورپوینت ‌های تاسیسات و زیرساخت‌های شهری

دانلود پاورپوینت ويروس های کامپیوتری و راه های مقابله با آنها - 32 اسلاید

كردن ,خشك ,انرژي ,يك ,دانلود ,مصرف ,خشك كردن ,افزون بر ,دانلود مقاله ,مقاله فناوری ,کردن مواد ,دانلود مقاله فناوری

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

نشر و توزیع آثار حجت الاسلام آزادبخت bazar300 ساغر مي مهارت های مطالعه و یادگیری یارا کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. شرکت تلفیق مینا و خاتم هوشمند دانلود فایل های کمیاب gardensbz کپلی خورشیدِ شب